Shenzhen ruijiatai Technology Co., Ltd

Zprávy

Proč lidé upřednostňují zpracování vody?
Čas vydání: 2020-08-01 16:15:52  Hity: 24

Proč je zpracování vody tak populární?Dále provedeme podrobnou analýzu důvodů, které k tomu vedly.


V jednadvacátém století, s neustálým zlepšováním životní úrovně lidí& 35;39;39;už nestačí tisknout inkoustem.Aby se svět více barevný a články krásnější, lidské bytosti učinily trvalé úsilí.Konečně jsme vyvinuli pokročilou technologii... zpracování vody.Princip zpracování převodu vody je velmi jednoduchý, pomocí mechanických chemických prvků, dobře vypadající vzory přetisky, s zkrášlování a další očekávané účinky, vytvořit nové, lepší prostředí, obohatit lidi& 35;39;s životy a pohodlnější vizuální účinky.


Původní tisk lze použít pouze na ploché předměty, ale konkávní a konvexní předměty nemohou být potištěny, takže později, za účelem sledování efektu krásy, lidské bytosti vyvinuly vodoznakovou technologii, aby nahradily tradiční tisk a přenos tepla.


Po zpracování lze zpracování vody aplikovat na jakýkoli objekt.Přenosová struktura barev, plochá voda na povrchu objektu a speciální chemická úprava tlaku vody.Barva a struktura vzorců mohou být převedeny na povrch výrobku.Obal, který se používá při zpracování převodu vody, lze automaticky rozpustit ve vodě.Po praní a sušení je to vrstva průhledného ochranného povlaku.Po přenosu vody bude produkt převeden. Má jiný vizuální efekt.

Předchozí: No

další: Charakteristika tisku převodu vody